Nu har jag varit hemma i Townsville ett par dagar efter min fantastiska resa ner till Melbourne. 
Som jag sa innan, gud vilken häftig stad! Massa mat, gott vin, bra shopping och mycket trevligt sällskap! 
 
Sov hos Evelina och hennes kille Ben ett par nätter, vi bara hade det mysigt, åkte till ett stort köpcentra.. Jag hade väl råd att handla i 5 av 100 affärer, men jag hittade fina saker i de 5 affärerna, vi fikade på ett gott Lindt café, mums! Åt god mat och drack gott vin (igen) :) Vi gick även på stranden, brighton beach och njöt av en god lunch vid havet. Tur hade jag att Evelina som kunde guidea runt mig så jag fick se massor, Gurra var mindre bra på guidefronten, men han vägde upp med att dricka öl och vin, äta glass och såklart att jag fick sova på hans golv i 6 dagar. Han fick hoppa över mig för att ta sig ut, stackarn! 
 
Nu har jag som sagt varit hemma i Townsville, ja det känns som hemma nu. häftig känsla! Tiden går alldeles för fort och jag har börjat inse att det är ca 5 veckor kvar då man kan hitta på saker med kompisarna här, för sen är det study break och sen tentaveckor i två veckor... Sedan kommer mammsen vilket såklart ska bli fantastiskt! 
Men ja som sagt, lite stressad över att tiden springer iväg, så jag försöker liksom njuta av varje sekund nu. Försöker hitta stunder då jag bara är totalt avslappnad och jag skiter typ lite i plugget de stunderna, sen jag kom tillbaka i lördags så har de stunderna skett 24/7 tills nu... Så jag antar att jag ska fortsätta njuta men även plugga lite kanske. har faktiskt klarat allt än så länge, ett grupparbete, en tenta samt en inlämning. Heja Lovan!! 
 
I söndags kom Vilde och Sara över till mig och Louise så hängde vi vid poolen hela dagen och catchade up vad alla gjort. Hade saknat de alla massor, väldigt sjukt hur mycket man tycker om människorna här så snabbt och jag kan känna att vi kommer fortsätta vara vänner. Love it! På kvällen cyklade jag och Vilde till the tavern och mötte upp Evan och Robin och drack ännu mer vin! 
 
Måndag var Anzac day (här är en förklaring för den nyfikne, https://sv.wikipedia.org/wiki/Anzac_Day)  så då var vi lediga. Jag Vilde, Louise och Sara drog in till The strand och hängde där hela dagen, hade picknick med oss och bara njöt av solen. Jag drack inget vin! 
Igår var jag i skolan, men jag njöt vid poolen efter och körde ett hårt pass på gymmet. 
Idag har dagen bestått av en trött Lovan, pluggade på förmiddagen, inte aktivt.. Sen skolan, sen en nap, sen netflix och senare ikväll spelade vi Frisbee, nu ska jag väl ta tag i det där plugget som jag skrev om! fast just nu har jag netflix på.. jaja vi får se :)
 
Saknar er där hemma massor men som sagt så är jag inte redo att komma hem och hade jag varit rikare och inte så hemmakär hade jag stannat en termin till! 
 
Nedan kommer lite bilder, enjoy! 
 
 
 
Melbourne, South Bank
 
 
Melbourne, St Kilda
 
 
Melbourne, Eureka Skydeck
 
 
Melbourne, Breakfast at The kettle Black 
 
 
 
Townsville
 
 
Home
 
 
The rockpool on the strand
 
 
The backyard 
 
 
 
 
XoXo Lova
Visa fler inlägg