Alligator Creek

Publicerat i: Allmänt
Så denna dagen började rätt segt, ni vet en sån dag när man bara sitter och försöker komma på vad man sak göra tills klockan är för mycket för det du vill göra vilket slutar i att du inte gör någonting? Mm en sån dag hade jag idag! Men sen kom Tash hem och frågade om jag ville följa med henne och de andra till Alligator Creek (det finns inga alligatorer i Australien, och det fanns inga krokodiler där vi var), och jag skrek jaaaa som ett litet barn. Äntligen någon som kommer med en idé där jag bara kan hänga på! Så vi drog iväg ut i bushen typ 30 min, verkligen mitt i ingenstans, men sen helt plötsligt kommer vi till en så himla vacker plats. Dock var vädret lite halvbra idag så bilderna gör det inte rättvisa. Men det var en Freshwater creek, så mysigt och härligt och fullt med stenar... Och block och saker man kan slå sig på. Men jag överlevde, de andra vågade ju hoppa och så, men jag är ju inte lika sugen på att göra sånt så jag flöt skönt och lugnt i vattnet.
 
 
Vartenda dag får jag försvara mig för att inte verkar vara en coward,som alla andra tycker att jag är. Bara för att jag hatar alla kryp och djur och har respekt för massa saker som att typ gå ensam hem i mörkret från ett ställe jag aldrig varit på, och ja typ hoppa från stenar osv, men jag behöver ju inte älska djur eller vågade saker mina första veckor, eller hur? Men jag kan säkert utvecklas massor och kanske kommer hem som en ny människa som har gjort massa coola saker!
 
Men men jag är fortfarande fett stolt över mig själv för att ha kommit hit och att jag gör denna resan, ensam. Så peppa mig och ni med tycker det! 
 
Imorgon börjar allvaret, men jag är pepp och jag lyssnade på några föreläsningar idag och har koll på det mesta så det känns toppen! Hoppas ni har det bra där hemma.
 
XoXo Lova
 
 
Alligator Creek
                                                   
 
Lika snygg som vanligt! 
 
 
Visa fler inlägg