Examensveckor...

Publicerat i: Allmänt
Hej på er!
 
Inte varit mycket uppdateringar sista tiden, känner mig nästan lite ledsen över det. Men jag är mitt i examensperioden och det är riktigt tufft med mycket att göra, samtidigt ska man njuta av solen och såklart den sista tiden med alla underbara människor jag träffat.
 
Jag har nu gjort två utav fyra tentor, den första ska jag vara glad om jag klarade. Men jag hoppas det såklart! Imorgon har jag den tredje tentan och det är i Health promotion, väldigt intressant men ocks mycket commonsense så känner mig inte jättetressad över den :)
 
Fortfarande har jag inte haft någon speciell hemlängtan förutom när jag såg Bellas skolavslutning och hur stor hon var, då började jag ju storlipa haha, men skönt att veta att man kan längta och sakna. Började såklart känna att det ska bli kul att komma hem, men inte ännu! Har en hel månad att resa med min underbara mamma först ju. Så jag och antagligen hon kommer väl in och uppdatera här när vi reser, troligen mer än jag uppdaterat, dels för att jag har mer tid, inget plugg ! Woop woop, men också för att mamma säkerligen vill att vi ska uppdatera :) 
 
Nu ska jag återgå till mitt goda kaffe och mina studier, idag blir det inte många bilder då det tar sån tid att uppdatera men en får ni att njuta av från vår avslutningscermoni, bara för att jag är så brun på den :') 
Ha det bäst!
 
 
 
 
XoXo Lova 
 
 
 
Visa fler inlägg